Webbsändning

Vi jobbar främst med föreningar och håller i webbsändningar för deras evenemang. Vi har filmat olika hästsporter samt ishockey, vattenskid-SM, kurser m.fl.

Även föredrag och klubbmöten står på Moment Medias agenda under 2015 och vi är öppna för förslag för andra former av sändningar. The sky is the limit!

Vi skräddarsyr webbsändningen för att passa er bäst efter era preferenser. Idag kan vi erbjuda en följekamera och en kamera för t.ex. matchklocka. Ljudupptagning en eller flera externa mikrofoner efter era önskemål. Ljudet är viktigare än vad man tror. Man kan även lägga på grafik såsom reklambanners och videor.

Hur går vi tillväga?
Vi kommer överens om pris och plats. Sen riggar vi upp utrustningen och sänder på nätet. För bästa kvalitet bör vi använda ett fast bredband med hög uthastighet men det går att använda mobilt bredband också med vissa förbehåll. Allt material sparas. Webbsändningar är framtiden.

Tveka inte att kontakta oss!


“Som webbsändare jobbar man i regel ensam som tekniker, ev. tillsammans med en kommentator. Det innebär att en person ska hantera en massa teknisk utrustning (kamera, ljudmixer, uppkoppling till server, grafik etc.) och allt ska funka. Går nånting fel så kan det bli ödesdigert.

MomentMedia.nu är inget stort TV-team med 10-15 personer som bara har en uppgift, det är snarare tvärt om. En person – 10-15 uppgifter. Då kan man inte kräva att det ser ut som på TV.

MomentMedia.nu kommer ändå ganska nära TV-känslan med dessa förutsättningar och gör sitt yttersta vid varje sändning.”

– Fredrik, MomentMedia.nu


Har din förening anlitat oss tidigare? Då kan vi erbjuda rabatt på er nästa sändning!

Hur går man tillväga? Jo, man ordnar fler kunder åt oss och får 10% rabatt nästa gång ni använder er av våra tjänster.

Exempel: Förening A tipsar förening B om Moment Media som anlitar oss för en helgs sändning till en kostnad av 10000 kr. Då får förening A 1000 kr rabatt på nästa sändning. Alltså ju större jobb, desto mer pengar tillbaka till er!